Asiakapalautteita

Ravitsemusneuvonta

"Vuosia lääkityksestä huolimatta korkeana pysynyt verenpaineeni laski normaalilukemiin kolmessa vuorokaudessa [ruokavalio-]ohjelmani aloittamisesta. Parissa viikossa veren rasva-arvot ja verensokeri alenivat oikealle tasolle. Nyt pärjään ilman lääkkeitä. Hankala käsi-ihottuma parani kahdessa viikossa."
- mies 52 v.

"Olen koko ikäni ollut ylipainoinen. Laihduin kolmessa kuukaudessa yli 20 kiloa. Kolesterolilukemat normalisoituivat muutamassa viikossa ja kolesterolilääkitys on lopetettu."
- mies 70 v.

"Teini-ikäinen poikamme on kärsinyt hankalasta ihottumasta, univaikeuksista sekä rauhattomuudesta jo vuosia. Käytösongelmat haittasivat koko perheen toimivuutta. Kuukaudessa huomasimme eron: poika oli selvästi rauhallisempi ja iloisempi, koko perhe oli siksi sopuisampi. Ihottumakin hävisi. Kaverien luona joskus poika syö väärin, ja oireiden palaamista voi silloin pian havaita."
- äiti

Nyt lapset voivat selvästi paremmin, ihottumat ovat korjaantuneet ja koulunkäyntikin sujuu paremmin. Sikaflunssakaan ei ole iskenyt!"
- äiti

"Lapseni ovat olleet vaikeasti yliherkkiä lukemattomille ruoka-aineille vauvasta saakka. Hirvittävät koliikki-itkut, ripulit ja ihottumat väsyttivät koko perheen. Lääkäristä ei apua saanut, ihmettelyä vain. Monenlaisista infektiotaudeista lapset ovat kärsineet koko ikänsä ja poissaoloja koulusta on ollut runsaasti. Verikoe osoitti selvästi, miten monet ruoka-aineet olivat lopulta sopimattomia.

"Vaikea haavainen paksunsuolentulehdus kiusasi jatkuvasti ja olin tiheästi sairaalahoidossa tiputuksessa. Lääkäri jo piti leikkausta välttämättömänä. Kahdessa viikossa ruokavalioni aloittamisesta suolisto rauhoittui! Ainakaan toistaiseksi ei leikkaustarvetta ole näköpiirissä!"
- nainen 60 v.

"Olen kärsinyt masennuksesta, vetämättömyydestä, ihottumista ja paino-ongelmista vuosia. Parissa viikossa piristyin merkittävästi, olen iloisempi ja ihokin on paljon parempi!"
- nainen 75 v.

"Jatkuva ylävatsaturvotus, pahoinvointi ja ruokahaluttomuus katosivat, krooniset jalkasäryt helpottuivat ja painoakin on lähtenyt yli 20 kiloa muutamassa kuukaudessa. Verenpainelääkitys on lopetettu ja veriarvot ovat jälleen nuoruusvuosien tasolla!"
- nainen 63 v.

Lue lisää terveysneuvonnasta tai Role™ -ravinto-ohjelmasta

Muokattu 27.09.2015 22:09
covid-19 covid corona korona testi testaus infektio vasta-ainetesti IgM IgG Suomen Terveysinstituutti Mikaela Niskanen Biomekaaninen Syväkäsittely® Jyväskylä allergia ajanvaraus BPPV homealtistus immunoglobuliini IgA IgD IgM IgE IgG kaarikäytävähäiriö kehon happamuus krooninen lihasjännitys lapsettomuus Life Detox -kuonanpoisto migreeni päänsärky ravintoaine ravintoainepuutos ravitsemusneuvonta Role™ -ravinto-ohjelma terveys terveysneuvonta välitön allergia viivästynyt allergia vasta-aine vasta-ainetaso yksityissairaanhoitaja vastaanotto