Asiakaspalautteita

Biomekaaninen Syväkäsittely®

"Ensimmäisen kerran kuukausiin nukuin kivuttoman yön!"
- nainen 50 v.

"Jäin vaikeiden selkävaivojen takia sairaseläkkeelle muutama vuosi sitten. Minulla oli myös kovia särkyjä molemmissa jaloissa. Aluksi hoito teki aika kipeää, kaikki lihakset olivat ihan jumissa. Muutaman hoitokerran jälkeen lihasjännitykset helpottuivat. Eläkkeelle johtaneet selkävaivat on poissa!"
- nainen 62 v.

"Todella hankala selkäsärkyni on poissa parin käsittelykerran jälkeen!"
- mies 71 v.

"Niska ja lapojen väli kipeytyy vähän väliä lapsen kantamisesta ja kumartelusta. Välillä myös kädet puutuvat yöllä. Joka kerta saan suuren helpotuksen hoidosta ja unenlaatu paranee. Olen sitten paljon pirteämpi ja jaksan puuhata lapsenkin kanssa enemmän. Käyn siksi säännöllisesti kuukausittain hoidattamassa itseäni."
- nainen 22 v.

"Eihän minnuun satu ennää mihinkään!"
- mies 70 v.

"Olkapääni on ollut erittäin kipeä jo kuukausia. Kipu on estänyt nukkumasta ja olen siksi ollut väsynyt. Nyt olkapää on taas kunnossa ja nukun hyvin!"
- nainen 69 v.

"Vuosia on toinen pakara ja lonkka kipeytynyt pienestäkin rasituksesta. Pahimmillaan kipu on levinnyt hermosärkynä myös jalkaan. Muutamasta hoitokerrasta kipu jäi pois. Ihmeellistä!"
- nainen 52 v.

"Hirvittävä migreenivaiva on vienyt minut sairaalaan useita kertoja. Nyt säännöllisellä hoidolla migreenit ovat pysyneet kurissa. Myös käsien puutuminen ja ranteiden kipeytyminen ovat jääneet pois."
- nainen 45 v.

"Jalkojen repivät särky on helpottunut huomattavasti. Kun hoidatan säännöllisesti itseäni, kivut pysyvät poissa!"
- mies 50 v.

"Selkäleikkauksen jälkeen olen kärsinyt kovista jalkakivuista ja lihaskrampeista. Käyn hoidossa säännöllisesti kahden viikon välein ja kivut pysyvät hallinnassa! Myös päänsärky on vähentynyt huomattavasti."
- mies 71 v.

"Kärsin kymmeniä vuosia hankalasta huimauksesta ja niskajännityksestä. Kolmella hoitokerralla huimaus helpottui ja kivut lievittyivät."
- mies 69 v.

"Polvi kipeytyi yht´äkkiä kyykystä noustessani. Kivut jatkuivat viikkoja ja haittasivat arkielämää kaikin tavoin. Yöuni häiriintyi polven varomisesta ja asettelusta, sopivaa asentoa oli nukkuessa vaikea löytää. Muutamalla hoitokerralla vaiva helpottui ja jälleen voin elää normaalisti."
- nainen 43 v.

"Olen vuosien mittaan käynyt niska- ja käsisärkyjen ja lihasjännitysten takia fysikaalisissa hoidoissa kymmeniä kertoja, eikä apua siitä ollut. Tällä hoidolla olen saanut valtavasti helpotusta!"
- nainen 44 v.

"Kyllä ihmiset eivät ymmärrä hyvän päälle mitään, jos eivät tätä hoitoa käytä! Ei siitä silittelystä ole mitään iloa kenellekään."
- mies 56 v.

"Lonkkaleikkausten jälkeen kärsin jatkuvista lonkkakivuista. Kävely oli vaivalloista ja jalat jäykät. Muutaman hoidon jälkeen jalat nousevat paljon kevyemmin ja kipuja on vähemmän. Pystyn taas käymään kävelylläkin!"
- nainen 68 v.

Lue lisää Biomekaanisesta Syväkäsittelystä®.

Muokattu 27.09.2015 22:01
covid-19 covid corona korona testi testaus infektio vasta-ainetesti IgM IgG Suomen Terveysinstituutti Mikaela Niskanen Biomekaaninen Syväkäsittely® Jyväskylä allergia ajanvaraus BPPV homealtistus immunoglobuliini IgA IgD IgM IgE IgG kaarikäytävähäiriö kehon happamuus krooninen lihasjännitys lapsettomuus Life Detox -kuonanpoisto migreeni päänsärky ravintoaine ravintoainepuutos ravitsemusneuvonta Role™ -ravinto-ohjelma terveys terveysneuvonta välitön allergia viivästynyt allergia vasta-aine vasta-ainetaso yksityissairaanhoitaja vastaanotto