Palvelut

Suomen Terveysinstituutti tuottaa yksityisiä terveyspalveluita joustavasti niin, että meistä on todellista hyötyä juuri sinulle!

Henkinen hyvinvointi ja mielenterveys luovat arvokkaan perustan yksilön kokonaisvaltaiselle terveydentilalle. Rauhallinen, hyvin levännyt ja virikkeitä kokeva mieli tukee koko kehoa ja ehkäisee sairauksia. Sanotaan, että suutelu ja halaus vahvistavat puolustuskykyä infektioita vastaan! No, suukot ja halaukset eivät varsinaisesti palveluihimme kuulu, mutta voimme silti monessa tapauksessa tukea niin mielen kuin kehonkin terveyttä ja jaksamista tehokkaasti. Sinä itse olet kaikista tärkein!

Henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen sekä fyysisen terveydentilan edistämiseksi ja tukemiseksi meiltä löytyy useita työkaluja, tehokkaiksi havaittuja! Lähestymistapoina voi olla keskusteleva, fyysistä hyvää oloa edistävä tai vaikka rentouttava ote. Kokeile itse!

Varaa rohkeasti vastaanottoaika!

Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse aamuisin klo 8 - 9 tai tekstiviestillä.

Sydämellisesti tervetuloa!

Yksityissairaanhoitaja

Edistämme terveyttäsi ja hyvinvointiasi useilla terveydenhoidollisilla menetelmillä, kokonaisvaltaisesti ja inhimillisesti.
Lue lisää

Biomekaaninen syväkäsittely®

Uskomattoman moneen vaivaan on tuonut merkittävää apua Biomekaaninen Syväkäsittely®.
Lue lisää

Kaarikäytävähäiriö (BPPV)

Sisäkorvan tasapainoelimen toimintahäiriö, josta käytetään myös nimeä hyvänlaatuinen asentohuimaus, voi olla monen vaivan taustalla.
Lue lisää

Terveysneuvonta

Lue lisää

Role™ -ruokavalio-ohjelma

Role™ -ruokavalio-ohjelma on aktiivisen immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan ennalleen palauttamisen menetelmä perehtyneen lääkäri-ravintoterapeutin ohjaamana.
Lue lisää

Life Detox

Koneellinen kehon puhdistusmenetelmä poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.
Lue lisää

Muokattu 27.09.2015 21:18
covid-19 covid corona korona testi testaus infektio vasta-ainetesti IgM IgG Suomen Terveysinstituutti Mikaela Niskanen Biomekaaninen Syväkäsittely® Jyväskylä allergia ajanvaraus BPPV homealtistus immunoglobuliini IgA IgD IgM IgE IgG kaarikäytävähäiriö kehon happamuus krooninen lihasjännitys lapsettomuus Life Detox -kuonanpoisto migreeni päänsärky ravintoaine ravintoainepuutos ravitsemusneuvonta Role™ -ravinto-ohjelma terveys terveysneuvonta välitön allergia viivästynyt allergia vasta-aine vasta-ainetaso yksityissairaanhoitaja vastaanotto