Ajanvaraukset

Ajanvaraukset varmimmin aamuisin klo 8 - 9 puhelimitse. Puhelinnumeron löydät Yhteystiedot-sivulta. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön tekstiviestinä.

Vastaanottoajat

Palvelemme sinua pääsääntöisesti arkipäivisin. Työskentelemme antaumuksella hyväksesi ja viikonvaihteet on varattu henkilöstön lepoa ja palautumista varten. Poikkeustilanteessa erikseen sovittaessa on mahdollista neuvotella viikonvaihteen aikana toteutettavasta vastaanotosta, hieronnasta tai hoidosta. Tällöin veloitus on kaksinkertainen (pyhälisä).

Lisätyö

Kiireellisissä ja poikkeustapauksissa on rajoitetusti mahdollista sopia vastaanotto- / hieronta-aika / hoito "ylipaikalle". Ajanvarauksesta on tällöin sovittava erikseen suoraan hoitajan kanssa. "Ylipaikalla" vastaanoton / hoidon / hieronnan veloitus on kaksinkertainen (ylityölisät).

Puhelinvaraukset

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle hoidossa olevassa asiakkaalle mahdollisimman korkealaatuista palvelua ja täysin keskittymään hoitoon tai vastaanottoon. Voi olla joissain tilanteissa niin, että emme voi asiakkaan aikana vastata puhelimeen. Pahoittelemme! Yritä myöhemmin uudelleen tai lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä ja otamme sinuun yhteyttä.

Peruutukset

Varatun ja vahvistetun ajan peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi työ- / arkipäivää ennen varattua aikaa ja klo 16 mennessä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan varatun vastaanoton / hoidon hinta kokonaisuudessaan.

Peruutus tehdään puhelimitse tai tekstiviestillä suoraan hoitajalle.

Muokattu 27.09.2015 21:45
covid-19 covid corona korona testi testaus infektio vasta-ainetesti IgM IgG Suomen Terveysinstituutti Mikaela Niskanen Biomekaaninen Syväkäsittely® Jyväskylä allergia ajanvaraus BPPV homealtistus immunoglobuliini IgA IgD IgM IgE IgG kaarikäytävähäiriö kehon happamuus krooninen lihasjännitys lapsettomuus Life Detox -kuonanpoisto migreeni päänsärky ravintoaine ravintoainepuutos ravitsemusneuvonta Role™ -ravinto-ohjelma terveys terveysneuvonta välitön allergia viivästynyt allergia vasta-aine vasta-ainetaso yksityissairaanhoitaja vastaanotto